Goedkoop verhuizen

goedkoop verhuizenU gaat verhuizen. Dat is altijd een stressvolle gebeurtenis. Laat u uw verhuizing volledig verzorgen door een verhuisbedrijf? Of huurt u een verhuiswagen en gaat u met vrienden en familie aan de slag? Wat u ook kiest, wij hebben de oplossing: u huurt de Goedkope Verhuizer in. We voldoen aan al uw wensen en letten daarbij scherp op de kosten, úw kosten. Want verhuizen is al duur genoeg!

Snel en zorgvuldig

Waarom wij tegen een scherpe prijs kunnen werken? Kwestie van jarenlange ervaring, een goede voorbereiding en een snelle en zorgvuldige werkhouding. Uiteraard is uw inboedel goed verzekerd. Wij werken met de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen, dat zijn de voorwaarden van de organisatie van Erkende Verhuizers. Goedkoop, snel en zorgvuldig verhuizen, daar staat de Goedkope Verhuizer voor!

Maatwerk

U bepaalt als klant zelf hoeveel u aan ons wilt uitbesteden. We kunnen u volledig ontzorgen; van het inpakken en uitpakken tot het demonteren en monteren van meubels en apparatuur. Maar misschien wil u liever het meeste zelf doen. Dat kan ook, dan huurt u bijvoorbeeld alleen een verhuiswagen met chauffeur in, of een verhuislift met liftassistent. Heeft u meteen een paar extra handen tot uw beschikking! Uiteraard kunt u onze ervaren verhuizers ook extra inhuren voor de verhuizing.

Werkgebied

    Wij hebben vestigingen in de provincies:
  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland
  • Utrecht
  • Flevoland

We kunnen je vooral in deze provincies goed en goedkoop van dienst zijn!

Goedkoop verhuizen
5 (100%) 1 vote