Zelf verhuizen

zelf verhuizen

Verhuizen met de Goedkope Verhuizer is al heel voordelig. Maar het kan altijd nog goedkoper. Zelf verhuizen! Samen met wat helpende handen van familie of vrienden kunt u zelf in- en uitpakken, tillen en sjouwen. Maar met een beetje professionele ondersteuning van de Goedkope Verhuizer gaat dat sneller en zorgvuldiger.

Verhuiswagen huren (met chauffeur!)

U kunt bijvoorbeeld een verhuiswagen huren. De Goedkope Verhuizer heeft verhuiswagens in verschillende afmetingen, variërend van 15m3 tot 50m3. Voor welk formaat u ook kiest, u huurt de wagen altijd inclusief chauffeur. Dit is een ervaren vakman die ook helpt om het laden en lossen goed te laten verlopen. Kortom, u maakt niet alleen gebruik van professioneel materieel, maar ook van de expertise van een geroutineerd verhuizer.

Verhuizer(s) inhuren?

Mocht het zo zijn dat u niet voldoende verhuishulp heeft dan kunt u uiteraard onze ervaren verhuizers inhuren voor de verhuizing.

Verhuislift inclusief een liftassistent huren

Datzelfde geldt voor het huren van een verhuislift inclusief een liftassistent. U kunt bij ons goedkoop verhuisliften huren met verschillende hoogtes: 13, 18 en 26 meter. Maar u huurt een verhuislift áltijd inclusief een liftassistent. Dat betekent driedubbel voordeel voor u: professioneel materiaal, extra handen en een ervaren vakman in één.

Zaterdag? Dat kan!

Tegen een kleine meerprijs kunt ook op zaterdag een verhuiswagen of een verhuislift huren. Wel zo handig als u op hulp van familie en vrienden rekent.

Onze regio’s

  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland
  • Utrecht
  • Flevoland
Zelf verhuizen
5 (100%) 1 vote