Verhuisbedrijf Almere

U zoekt een goedkoop verhuisbedrijf in Almere? Begrijpelijk, verhuizen is immers al duur genoeg. Maar naast goedkoop moet een verhuizing natuurlijk ook goed gebeuren. Juist daarom moet u bij de Goedkope Verhuizer zijn. Wij staan niet alleen bekend om onze lage tarieven, maar ook om onze professionaliteit en zorgvuldigheid. Zo kijken we altijd, samen met de klant, wat voor hem of haar de beste en goedkoopste oplossing is.

Verhuisbedrijf Almere: bekend terrein

Wij zijn niet alleen actief in Almere, maar in de gehele regio. In heel Flevoland kunt u profiteren van onze goede service, tegen lage prijzen.

Erkende Verhuizers

De Goedkope Verhuizer staat ook voor zekerheid. Wij zijn aangesloten bij de organisatie van Erkende Verhuizers. Al onze verhuizers zijn gecertificeerd en we werken volgens de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen. Dat betekent dat uw inboedel verzekerd is tegen schade tijdens het inpakken, vervoeren en uitpakken.

Verhuiswagen met chauffeur?

Regelt u uw verhuizing liever zelf met behulp van vrienden en familie? Dan heeft u bij ons de mogelijkheid om alleen een verhuiswagen of verhuislift huren. Die huurt u overigens wel altijd inclusief een chauffeur of liftassistent. U maakt dus zowel gebruik van onze professionele verhuismaterialen, als van de expertise van een ervaren verhuismedewerker. Dubbel voordeel voor een scherp tarief!