Verhuisbedrijf Hoorn

De Goedkope Verhuizer is een goed en goedkoop verhuisbedrijf die werkzaam is in Hoorn. Of het nu gaat om een grote of kleine verhuizing, wij werken altijd snel en zorgvuldig. En dat tegen de laagste prijs! Wij stellen het belang van de klant altijd centraal. Samen met u kijken we wat de beste en goedkoopste oplossing voor uw verhuizing is. Verhuizen is immers al duur genoeg!

Verhuisbedrijf Hoorn & verhuizen in West-Friesland

Wij kennen de stad Hoorn door en door: van het historisch centrum van de stad, tot de buitenwijken Grote Waal en Kersenboogerd. Ook werken we veel in de omgeving van Hoorn, Zwaag, Blokker, Wognum en Hoogkarspel. Je kunt wel zeggen: wij zijn bekend in heel West-Friesland.

Lage kosten, hoge kwaliteit

De Goedkope Verhuizer garandeert hoge kwaliteit tegen lage kosten. Hoe we dat kunnen waarmaken? Kwestie van jarenlange ervaring, een goede voorbereiding en een professionele werkhouding. De Goedkope Verhuizer werkt daarnaast volgens de voorwaarden van de Erkende Verhuizers. Dat betekent voor u als klant dat uw inboedel tijdens de verhuizing goed verzekerd is.

Verhuislift en verhuiswagen huren?

De Goedkope Verhuizer kan u volledig ontzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen de verhuizing met behulp van vrienden en familie uit te voeren. In dat geval kunt bij de Goedkope Verhuizer een verhuiswagen of verhuislift huren. Die huurt u overigens wel altijd met een chauffeur of liftassistent. Deze ervaren medewerker geeft tijdens de verhuizing ook aanwijzingen om de verhuizing zo vlot en soepel mogelijk te laten verlopen. Dat betekent dus, professionele begeleiding en hoogwaardig materieel inéén. Uiteraard gelden ook hier onze scherpe tarieven.

Verhuisbedrijf Hoorn
Beoordeel de Goedkope Verhuizer: